Freds Bouwtekeningen review

Als je googelt op “Freds bouwtekeningen review” komt je meer dan 50 website tegen die een review geven over dit product. Hierin wordt vaak gezorgd dat je zo snel mogelijk overgaat op aankoop, in deze review lees je echter gewoon informatie over het product. En onze eigen mening van het bouwtekeningen pakket. 

Wanneer je er dus aan denkt om het pakket aan te schaffen, lees dan zeker de review door en kom er achter of het pakket betrouwbaar is, wat je krijgt na aanschaf en wat de meest gestelde vragen zijn.

Inhoudsopgave

Wie is Fred schouten?

Voordat we het ga hebben over het bouwtekeningen pakket is het natuurlijk handig om eerst de verkoper beter te leren kennen. Wie is Fred schouten? En hoezo is die begonnen met het verkopen van bouwtekeningen. Om meteen ter zake te komen, Fred Schouten is geen bestaand persoon. Deze naam wordt gebruikt als pseudoniem, dit houdt in dat de verkoper niet echt zo heet en zijn eigen identiteit liever geheim houd. Dit gebeurt vaker bij het verkopers van online producten, bijvoorbeeld als de ondernemer al een ander bedrijf heeft of gewoon liever anoniem wil blijven. Natuurlijk kan dit in het begin een beetje raar lijken, en alsof de verkoper wat te verbergen heeft echter is dit niet het geval.

Na wat google komen we op de echte verkoper van dit pakket, in een interview verteld die het volgende: “Fred is een fictieve figuur, en de foto van Fred is een stockfoto. Fred is iemand die graag bouwt, net als ik, maar ik ben liever een beetje anoniem met mijn eigen ding bezig.” Dit verklaart dus waarom er gebruik wordt gemaakt van een pseudoniem, na wat verder googelen is er niks raars te vinden over de verkoper. Op de LinkedIn staat dat hij een zelfstandige ondernemer is en een constructeur tekenaar. Dit klopt dus ook helemaal met het interview.

We zullen de anonimiteit van de verkoper verder in deze review natuurlijk gewoon accepteren en de naam Fred gebruiken.

Wie is fred schouten

Is Fred's bouwtekeningen betrouwbaar?

Je weet nu wat meer over de verkoper, en dat het product verkocht word met een pseudoniem. Dit kan natuurlijk nog wat meer vragen oproepen over de betrouwbaarheid van het product, daarom lees je hier alles over het product en of het betrouwbaar is.

Fred’s bouwtekeningen staat ingeschreven bij de kvk onder het bedrijf T.A.P.O, deze is bevestigt in de Lijndenstraat in Amsterdam. Dit staat ook netjes genoteerd op de website, dit is tevens ook verplicht om te doen. Over het bedrijf is niet super veel te vinden, wel staan er ook andere bedrijven bij ingeschreven. Verder bestaat de website (www.fredsbouwtekeningen.nl) al sinds 2011, dit geeft dus ook aan dat het een serieus pakket is die niet opeens weg gaat.

De website bestaat al sinds 2011 en word regelmatig geupdate

Freds bouwtekeningen radar/kassa

Wanneer je googelt over dit pakket krijg je snel een suggestie voor een zoekopdracht als, “Freds bouwtekeningen radar” of “Freds bouwtekeningen kassa“. Echter is dit pakket nog nooit besproken in een van deze televisieprogramma’s.

Dan is natuurlijk de vraag waarom deze suggesties er dan komen, en hier is niet echt een antwoord op. Waarschijnlijk googelen mensen het om te kijken of het bedrijf of pakket al een keer langs is gekomen in een van deze televisieprogramma’s. En omdat dit steeds meer gebeurt gaat het algoritme van google dit ook steeds meer voorstellen aan nieuwe zoekopdrachten.

Freds bouwtekeningen Trustpilot

Trustpilot is een website waarop beoordelingen worden gegeven over bedrijven van de hele wereld, elke maand meer dan 1 miljoen nieuwe review. Freds bouwtekeningen heeft ook een trustpilot pagina, en hierop zijn op het moment van schrijven 17 reviews te vinden met een gemiddelde van 4,3. 

De meeste van deze reviews zijn positief, maar er zitten ook wat negatieven tussen. Iemand vind bijvoorbeeld dat de kwaliteit van de tekeningen tegen valt en maatvoering tekort komt. Zelf ervaar ik dit niet zo maar ik zou het begrijpen als je een echte professional bent dat je wat informatie mist. Een andere review vraagt zich af waarom er zo veel reviews te vinden zijn op google, hier gaan we zo nog even op in. En de laatste negatieve vond de tekeningen niet bij zich passen een heeft zijn geld terug gevraagd.

Is Freds bouwtekeningen betrouwbaar?

Eigen ervaring met Freds bouwtekeningen

Mijn eigen ervaringen met het pakket zijn erg goed, de bouwtekeningen zijn na wat bestuderen goed te gebruiken. Ik zou je in het begin ook zeker aanraden om de hoe tekeningen lezen pagina door te lezen. Hierop staat een video en een voorbeeld tekening over hoe je gebruikt maakt van de bouwtekeningen. Het werken met de bouwtekeningen gaat natuurlijk veel sneller dan zelf alles uitzoeken, en het aanbod is zo groot dat ik voor elke klus wel ene bouwtekening kan gebruiken. Verder heb ik nooit problemen gehad met het pakket, en op vragen via de mail word altijd snel gereageerd. Kortom ik heb alleen maar goede ervaringen met het pakket.

Wat krijg je bij het aanschaffen van het pakket?

Na aanschaf van het pakket krijg je toegang tot het ledengedeelte van Fredsbouwtekeningen, hierin staan al de bouwtekening verdeeld over 76 categorieën. Ook krijg je toegang tot meerdere bonussen die je gratis krijgt bij het pakket, de bonussen zijn:

  • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
  • DWG & CAD Software
  • Doe het zelf Winst
  • Doe Het Zelf Bouwkundige Benamingen
  • Korting op mijnijzerwaren.nl

Als je eenmaal toegang hebt tot het pakket is dit voor altijd, je zit dus niet vast aan een abbonoment of kan het pakket maar voor een bepaalde tijd gebruiken. In de video hieronder is het ledengedeelte te zien. Je kan dus alvast zien hoe alles werkt en wat je kan verwachten.

Wat kost het Freds bouwtekeningen pakket?

Fred schrijft op de website dat “klus experts” hebben gezegd dat het pakket 497 euro waard is, en op andere plekken op de website word geschreven over een totaalprijs van 297. Dit zijn allebei erg hogen prijzen en ik weet niet of ik die reel vind voor het pakket. Gelukkig word het pakket verkocht voor een lagere prijs. De hoge prijzen worden waarschijnlijk ook gebruikt als marketing truc. De normale prijs van het pakket is 90 euro, maar er is vaak korting. Bekijk hier de actuele prijs.

Op moment van schrijven is de prijs 67 euro, zelf vind ik het pakket dit geld wel waard. Met het pakket bespaar je veel tijd, en weet je precies hoeveel materiaal je moet kopen. Dit zorgt er dus voor dat je minder geld uit hoeft te geven aan materiaal. Ook word er in het pakket verteld hoe je geld kan verdienen met je gemaakte projecten, je zou dit dus kunnen gebruiken om de aanschafprijs terug te verdienen. En merk je dat het pakket toch niks voor jouw is na aanschaf kan je binnen 30 dagen je geld terug vragen.

Veelgestelde vragen

Er worden regelmatig vragen gesteld over het pakket, daarom staan hieronder de Veelgestelde vragen met een antwoord hierop. Dus mocht je nog een vraag hebben lees ze zeker even door, en mocht je vraag er niet bij zitten kan je die altijd onderaan in de reacties achterlaten.

Freds bouwtekeningen gratis downloaden?

Een veel gestelde vraag is of de bouwtekeningen niet ergens ander gratis te downloaden zijn, en het antwoord hierop is simpelweg nee. Het pakket is nergens anders gratis of goedkoper te vinden, en wanneer je wel iets gevonden hebt is dit waarschijnlijk niet betrouwbaar. In de algemene voorwaarden van het pakket staat zelfs dat je per tekening een boete krijgt van 5.000 euro als je deze online neerzet. Er zijn wel enkele bouwtekeningen gratis vrijgegeven om je te laten zien hoe een bouwtekening uit het pakket eruit ziet.  

Hoe download ik de bouwtekeningen?

Als je gaat klussen is het wel zo handig om je tekening op papier te hebben, dit is ook zeker mogelijk. Elke bouwtekening is te downloaden via pdf. Als je hier problemen mee hebt is er op de home pagina van het pakket een uitleg over hoe je bouwtekeningen goed download.

Heeft Freds bouwtekeningen garantie?

Ja, op het Freds bouwtekeningen pakket zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je dus binnen 30 dagen toch niet tevreden bent hoef je alleen een mailtje te sturen en ontvang je het geld terug.

Hoe moet je inloggen?

Inloggen bij het ledengedeelte gaat erg gemakkelijk, na aanschaf krijg je in de mail een link waar je het account kan aanmaken. Als je dit heb gedaan is je account klaar en kan je altijd inloggen vanaf deze pagina. Mocht je problemen hebben met inloggen of jouw account aanmaken, dan kan je altijd even naar de contact pagina gaan en je vraag stellen. 

Hoezo zijn er zo veel Freds bouwtekeningen reviews?

Wanneer je op google zoekt naar een review over Freds bouwtekeningen merk je waarschijnlijk wel dat er erg veel reviews te vinden zijn. Als je al de zoekresultaten langs gaat zijn het er in totaal wel een stuk of 50. Hoe komt dit nou? Freds bouwtekeningen word verkocht via de betaalprovider paypro, en hierop is het ook mogelijk om Fred te promoten waarvoor je een commissie krijgt. Dit heet affiliate marketing en is iets wat erg veel gebeurt op het internet, dus bij kleine websites die vooral informatie geven maar ook bij grotere websites als bijvoorbeeld tweakers.

Omdat het pakket al zo lang bestaat en er vroeger een affiliate marketing cursus het promoten heeft voorgedaan zijn veel mensen het pakket van Fred gaan promoten. Hierdoor zijn er dus zoveel reviews te vinden. Dit is vaak niet slecht, je betaalt als klant niet meer als je het koopt via een affiliate link het gaat dus van de winst van de verkoper af. Wel is het vervelend als de review weinig informatie bevat en alleen maar probeert het pakket te verkopen. 

Is er korting te krijgen?

Soms heeft het pakket een kortingsactie waarmee het pakket goedkoper te krijgen is, echter is dit niet vaak het geval. Als dit wel zo is zou deze tekst klikbaar zijn, wanneer dit niet het geval is heeft het pakket dus geen korting.

Freds bouwtekeningen kopen

Zoals je hebt kunnen lezen is het Freds bouwtekeningen pakket een betrouwbaar, en een goed gevuld pakket met hierin veel bouwtekeningen. Het pakket is uniek in Nederland, en er zijn maar weinig vergelijkbare producten die dezelfde kwaliteit leveren. Mocht je na het lezen van deze review zeker weten dat je het pakket wil kan je via de knop hieronder naar de website gaan, via deze speciale link weet je zeker dat je de voordeligste koop heb. Mocht er een kortingsactie zijn ontvang je deze namelijk direct. 

Freds Bouwtekeningen review

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Freds bouwtekeningen

Wil je direct beginnen met freds bouwtekeningen? Klik op de knop hieronder en krijg toegang tot de 10.000 bouwtekeningen.

Freds Bouwtekeningen review