In dit artikel

Affiliate marketing revolutie review

Affiliate marketing revolutie review

De Affiliate Marketing Revolutie is met meer dan 23.000 leden de grootste Affiliate marketing training van Nederland. Dat is ook niet gek want deze training zit vol met informatie die uitgelegd wordt door Jacko Meijaard. Een echte kenner van affiliate marketing, Hij verdient hier namelijk nu zelf tienduizenden euro’s per maand. Jacko is nu al meer dan 10 jaar bezig en leert je in deze cursus alles wat die in deze tijd heeft geleerd.

In deze review lees je meer over Jacko Meijaard, internetsuccesgids.nl en de affiliate marketing revolutie. Ook geef ik je wat basis informatie over affiliate marketing, bijvoorbeeld wat affiliate marketing is en wat je nodig hebt om te beginnen. Lees dus zeker verder en begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de oprichter van internetsuccesgids.nl en dus ook de eigenaar van de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko was een normale student die ontdekte dat werken voor hem baas niks voor hem was. Hij wou juist vrijheid en zelf bepalen hoe hij zijn tijd indeelt. Na wat googelen kwam hij terecht op het verdienmodel van affiliate marketing en ging hij zich hier meer in verdiepen. Hij besloot om te stoppen met zijn journalistieke opleiding en zich volledig te gaan focussen op affiliate marketing. Na veel leren, fouten maken en doorzetten is Jacko nu de expert op het gebied van Affiliate marketing, en de grootste in Nederland in zijn vakgebied. 

Hoeveel verdient Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard verteld niet vaak over zijn inkomsten, maar sinds die in 2020 actief is geworden op Instagram deelt die regelmatig screenshots in zijn Instagram story’s. Hierin is zijn paypro inkomsten te zien. Een deel hiervan is natuurlijk ook van zijn eigen product, maar een deel is ook van affiliate verkopen.

Gemiddeld is het bedrag vaak per dag rond de 4.000 – 5.000 euro, en wanneer je dit per maand optelt kom je op een bedrag uit van rond de 100.000 euro. En dit klopt ook, in een van de vorige maanden deelde Jacko namelijk aan het einde van de maand zijn inkomsten die boven de honderdduizend euro zaten.

Verdienste Jacko Meijaard

Deze inkomsten zijn natuurlijk niet zomaar vanzelf gekomen, en wanneer je net begint met affiliate marketing moet je ook niet verwachten dat je dit ook binnen een jaar hebt. De eerste commissie van Jacko was namelijk 20 euro, en hiervoor had die 3 maanden lang gewerkt. Maar hij wist dat als die eenmaal 20 euro had verdiend dat die dat oneindig kom opschalen.

Toen Jacko begon met affiliate marketing was zijn ultieme doel om 7500,- euro per maand te verdienen, en wanneer je nu naar zijn huidige inkomen kijkt is dat zeker gelukt. 10 jaar na het zetten van dit doel heeft die namelijk een omzet gedraaid van meer dan 1.000.000 euro. Zoals hieronder te zien is heeft Jacko hiervoor een Award voor gekregen omdat hij gebruikt maakt van de Huddle software voor het Internetsuccesgids Forum.

De IMU award van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard Instagram

Sinds 2020 is Jacko Meijaard actief geworden op Instagram. Hierop wordt elke dag wel story’s geplaatst met hierin motivatie, inspiratie en deelt Jacko regelmatig een screenshot van zijn inkomsten. 

De Jacko Meijaard Podcast

In december 2016 is Jacko begonnen met de Jacko Meijaard Podcast, die eerst nog de Internet Succes Gids Podcast heten. In de podcast verteld die over allerijl onderwerpen, van persoonlijke ontwikkeling, opschalen tot het uitbesteden van werk.

Inmiddels zijn er al meer dan 270 podcast online gekomen, En sinds dien is de podcast veranderd naar de MarkeTalk. Hierin spreekt Jacko Samen met Léon Gotjé over allerijl onderwerpen die te maken hebben met affiliate marketing en ondernemen in het algemeen. Elke week komt er hiervan een nieuwe aflevering online.

Zelf ben ik een vaste luisteraar van de podcast en vind het een mooie manier om gratis nieuwe kennis op te doen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is simpel gezegd het promoten van een ander product. Zelf noemt Jacko affiliate marketing het simpelste verdienmodel wat er is. Je hebt er namelijk geen eigen producten voor nodig, geen inkopen, geen klantenservice en je hebt dus geen opslag nodig. Het is een verdienmodel waar je in het begin weinig kosten hebt, voor een paar tientjes kan je al beginnen met het promoten van producten. 

Wat mensen vaak wel over het hoofd zien is dat het een verdienmodel is voor de langere termijn. Je gaat in de eerste maanden waarschijnlijk niks of heel weinig verdienen. Het is dus echt belangrijk om lange termijn te denken. “Denk niet in dagen of weken, maar in kwartalen en jaren.” 

Affiliate marketing is het verdienmodel voor complete vrijheid

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is het reclame maken voor een product die een ander bedrijf verkoopt. Het is een vorm van online marketing waar je als affiliate een commissie voor krijgt als je voor een verkoop zorgt. Het promoten gebeurt vaak op een website over een bepaalde niche. De bezoeker komt de website tegen op google, leest een waardevol artikel en klikt op een link van een product. Wanneer de bezoeker het product aanschaft krijg je hiervoor een commissie.

Wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing heb je hiervoor een affiliate netwerk nodig, hierop krijg je jouw eigen promotie links waarmee het netwerk weet dat klanten via jouw link een product aanschaffen. Hieronder staan een overzicht met de populairste Nederlandse affiliate netwerken. Je kan je alvast verdiepen in de mogelijkheden om te promoten, meld je dus ook al zeker aan bij de netwerken. Zo kan je direct beginnen met promoten na het kijken van de cursus.

 • Paypro: online producten waarbij de commissie vaak erg hoog is.
 • Tradetracker: Bekend platform met diensten en producten, bevat veel bekenden bedrijven.
 • Daisycon : Ongeveer hetzelfde als Tradetracker.
 • Awin: Groot platform dat lijkt op Daysicon en TradeTracker.
 • Bol.com: Hiermee kan je alle producten promoten die op bol.com staan.
 • Plug and Pay: Een affiliate netwerk ontwikkeld door de IMU, een partij met veel ervaring op het gebied van affiliate en online marketing. 
 • Coolblue: Het affiliate netwerk van coolblue is gevestigd op Partnerize waar ook andere bedrijven hun netwerk hebben. Het is dus ook mogelijk om al de producten van Coolblue te promoten.

Wat heb je nodig voor affiliate marketing?

In het begin van affiliate marketing zijn de benodigdheden best beperkt, en de kosten erg laag. Kort gezegd heb je alleen een hosting nodig en een domein naam wat je al voor rond de 50 euro per jaar kan aanschaffen. Voor het bouwen van je website kan je wordpress gebruiken, dit is geheel gratis maar er zijn wel betaalde thema’s.

Durf te investeren in kwaliteit

Wanneer je wat meer kan uitgeven kan je er wel voor kiezen om gebruik te maken van een website bouwer. Hiermee is het maken van je website gemakkelijker, krijg je toegang tot speciale tools en de hosting zit vaak ook al ingeregen. Hieronder vind je een overzicht met 3 populaire keuzes. Ook is in de toekomst het handig om een E-mailmarketing software aan te schaffen, echter is dit in het begin nog niet van belang en zijn er voor starter ook gratis mogelijkheden. Zelf maak ik gebruik van een hosting en elementor pro wat uitkomt op ongeveer 80 euro per jaar.

Wordpress

Meest gebruikte website software
Vanaf €1,95 Maandelijks
 • Makkelijk in gebruik
 • Gratis plugins
 • Veilig en vertrouwd

Phoenix

Ontwikkeld door online marketing experts
Vanaf €49,- Maandelijks
 • De hoogste conversie
 • Scoor hoog in Google
 • Volledig ontzorgd
Populair

Marketheme

Partner van InternetSuccesGids
97
67 Maandelijks
 • Gemaakt voor affiliates
 • Meer dan 1000 klanten
 • Nederlandse support

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Hoeveel geld je kan verdienen met affiliate marketing hangt volledig af van je eigen inzet, creativiteit en welke producten je promoot. Wanneer je een affiliate product kiest met een lage commissie kan je minder snel geld verdienen dan dat van producten met een hogere commissie. Verder zit er geen limiet aan hoeveel geld je kan verdienen. Als je eenmaal geld verdiend met je website kan je een nieuwe beginnen. En zo steeds verder opbouwen. Let wel op dat het in het begin niet meteen grote bedragen gaat verdienen.

Als je alles goed doet en je in de eerste maanden echt doorzet kan je in een jaar rond de 1000-2000 euro per maand verdienen. Dit bedrag staat natuurlijk niet vast, je kan natuurlijk veel meer verdienen maar ook minder. Zoals gezegd wordt is de sky the limit op het internet, de enige persoon die je tegenhoudt om meer geld te verdienen ben je zelf.

De Laptop Lifestyle

De laptop lifestyle is het boek wat geschreven in door Jacko Meijaard, hierin vertelt hij alles over affiliate marketing. In dit boek verteld Jacko over hoe die zelf is begonnen met affiliate marketing en andere waardevolle informatie. 

De Laptop Lifestyle heeft meer dan 200 pagina’s die vol zitten met informatie, casestudie, voorbeelden en technieken. Het is een enorm waardevol boek, zeker voor mensen die beginnen met affiliate marketing.

Het boek wordt momenteel nog gratis aangeboden, je hoeft alleen de verzendkosten te betalen.  Als je dus meer wil leren over affiliate marketing zou ik je zeker aanraden om het boek te bestellen. Zelf heb ik het boek natuurlijk ook en ik heb er veel informatie en motivatie uitgehaald.

Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

De Affiliate Marketing Revolutie is het online product van Jacko waarin hij alles uitlegt over affiliate marketing. De training wordt regelmatig geüpdatete, en momenteel is het de 5de variant. Na aanschaf krijg je toegang tot de videocursus en tot het Internet succes gids forum waarin je al je vragen kan stellen. Hoe deze beiden werken en welke informatie de cursus allemaal bevat lees je hieronder.

Videocursus

Na aanschaf krijg je toegang tot de videocursus over affiliate marketing. Met 75 lessen en 11 verschillende modules bevat deze al de informatie die je nodig hebt om te starten. De eerste module bevat een video met uitleg hoe het werkt en hoe je aan de slag kan gaan. De andere modules heb ik hieronder kort voor je uitgelegd

Inspiratie & motivatie: Hierin staan 10 video’s waarin Jacko meer over zichtzelf verteld, hoe die begonnen is en manieren hoe die succesvol is geworden. Dit deel is erg belangrijk en kan erg handig voor je zijn, want naast informatie moet je natuurlijk wel echt aan de slag gaan om geld te gaan verdienen.

Module 1: Uitleg over wat affiliate marketing is, affiliate netwerken en hoe je een product kiest om te promoten.

Module 2: Bedenken van je domein naam en uitleg over het aanschaffen.

Module 3: Beginnershandleiding van marketheme, het wordpress thema wat Jacko Meijaard zelf gebruikt en ontwikkeld samen met Léon Gotjé. Met deze lessen leer je ook de basis van hoe je een website opzet en instelt, wanneer je geen gebruik gaat maken van marketheme heb je hier dus ook wat aan. 

Module 4: Informatie over je website opzetten, homepage, logo, footer en menu.

Module 5: Uitleg over zoekwoordenonderzoek, teksten schrijven en hoe je dit kan uitbesteden.

Module 6: Teksten plaatsen en opmaken.

Module 7: Uitleg over SEO en over je bericht publiceren.

Module 8: Meer uitleg over marketheme.

Module 9: Andere manieren om affiliate marketing toe te passen.

Binnenkort komen hier nog masterclasses bij samen met gastsprekers, maar deze zijn nog niet te zien in de cursus. 

Internet succes gids forum

Naast de videocursus krijg je toegang tot het ledengedeelte van de training, op het forum kan je al je vragen stellen en vragen van andere mensen terug lezen. Het forum staat vol met waardevolle informatie die allemaal terug te zien is, en op je gestelde vragen komt snel een antwoord op waardoor je meteen door kan gaan als je vast loopt. 

Alle boards van het forum

Ben je al enthousiast geworden? Begin dan nu met het volgen van de cursus en begin te bouwen aan je passieve inkomen.

Affiliate marketing revolutie ervaringen

Zelf ben ik al lid van de cursus sinds 2019, en in die tijd heb ik er al veel aan gehad. Ik kan je dus garanderen dat het een betrouwbare cursus is, en hij is ook niet opeens verdwenen. De video’s leggen goed de basis uit voor de start, en het is ook echt mogelijk om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Wel is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je niet op de een en andere dag opeens duizenden euro’s per maand verdiend. Je moet wel echt aan de slag gaan met de training, en elke week bouwen om je website te laten groeien.

Reviews van trustpilot.com

Hierboven staan enkele reviews van de trustpilot van internetsuccesgids. Zoals te zien is krijg Jacko veel positieven reviews. Natuurlijk zijn er ook een paar negatieve reviews te vinden, dezen gaan er echter alleen maar over dat mensen een review hebben aangevraagd hebben en niet ontvangen. Vaak worden deze reviews echter al snel na de aanvraag geplaats, en word de refund netjes binnen 30 dagen betaald. Maar er kan ook natuurlijk iets mis zijn gegaan in de commutatie.

Zelf zijn mijn ervaringen met de cursus echt heel goed, ik volg Jacko nu al meer dan 3 jaar en heb nooit problemen gehad. Op mails wordt netjes binnen een paar werkdagen geantwoord, en op het forum worden vragen nog sneller beantwoord. Ik zou je dus zeker aanraden om de stap te nemen en de cursus aan te schaffen, het is de ideale manier om een zakcentje bij te verdienen of zelf afhankelijk te worden van het internet. Op lange termijn is alles mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je Veelgestelde vragen over de affiliate marketing revolutie, mocht je vraag er niet tussen zitten kan je deze altijd onder deze pagina in de reacties stellen.

Heeft de Affiliate marketing revolutie een kortingscode?

De Affiliate Marketing Revolutie is aan te schaffen voor de prijs van slechts 47 euro, dit word soms verlaagt met een speciale actie. Echter gebeurt dit maar een paar keer per jaar, en is dus niet het wachten waard. Mocht er wel een actie zijn zou deze knop klikbaar zijn.

Heeft de AMR een Geld Terug Garantie

Ja! De cursus heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie, wanneer je dus toch niet tevreden bent over de cursus kan je een refund aan vragen. Mocht je dit willen doen kan je een mail sturen naar jacko@internetsuccesgids.nl en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Voor wie is deze training geschikt?

De Affiliate marketing revolutie is geschikt voor beginnende affiliaties, maar ook mensen met al wat meer ervaring kunnen uit de cursus nieuwe inzichten en informatie krijgen. De cursus is zo opgebouwd dat je ook als totaal beginner zonder enige ervaring kan beginnen met het opzetten van je eigen affiliate website.

Hoe snel kan ik geld verdienen?

In de cursus leer je geld verdienen doormiddel van affiliate marketing op een website. Voordat je website gaat ranken in google en je bezoekers gaat krijgen duurt even. Hoe snel je geld gaat verdienen is moeilijk te zeggen, dit is namelijk per persoon afhankelijk. Hou er wel rekening mee dat het meerde maanden duurt voordat je geld gaat verdienen. Dit inkomen is echter dan wel passief en blijft groeien.

Heb ik een website nodig voor affiliate marketing?

Nee, je kan affiliate marketing ook doen zonder website. Denk bijvoorbeeld aan sociale media, met Instagram, tiktok en YouTube zijn ook mooie resultaten te halen.

Conclusie

In deze review heb je alles gelezen over de affiliate marketing revolutie, Jacko Meijaard en internetsuccesgids. Ik hoop dat je nu weet of dit product bij je past, en of je wil beginnen met het opbouwen van een passief inkomen. Mocht je nog twijfelen zou ik je aanraden om de podcast hiernaast te beluisteren. Hierin verteld Jacko meer over waarom je zou betalen voor een cursus, en waarom hij geld vraagt voor de cursus.

Affiliate marketing revolutie kopen

De affiliate marketing revolutie is te koop voor 47 euro, via de knop hieronder kan je de cursus aanschaffen. Hierna krijg je direct toegang tot de video’s en kan je meteen beginnen met je website.

Affiliate Marketing Revolutie 5.0

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *