In dit artikel

Ballonbal haken

Met een ballonbal hoef je nooit meer een bal mee te tillen naar bijvoorbeeld het park. De ballon kan je namelijk gemakkelijk leeg meenemen en op de locatie opblazen. Zo past de bal als je hem niet gebruikt gewoon in je tas. De bal zorgt voor veel speel plezier, en zier er ook nog eens leuk uit. Dus wil je een ballonbal haken lees dan zeker verder.

Wat is een ballonbal?

Een ballonbal is een bal die je zelf makkelijk kan opblazen, en na het spelen weer leeg laten lopen. Dit is dus een ideale manier als je hem meeneemt naar het park of het strand. Je loopt nooit meer de hele dag met een bal te tillen want je kan hem gewoon leeg laten lopen en hem in je tas stoppen.

De bal wordt opgeblazen met een gewone ballon en is meteen klaar voor gebruik. Doordat het omringende haakwerk stevig is wordt de ballon beschermd en kan er goed mee gespeeld worden zonder dat de ballon stuk gaat. Als er toch wat gebeurt met de ballon is deze makkelijk te vervangen, zo kan er weer snel verder gespeeld worden.

Doordat je de ballon niet hoeft te knopen kan je deze weer leeg laten lopen, zo kan je hem de volgende keer hergebruiken. Als het haakwerk vies is geworden kan deze in de wasmachine zodat die de volgende keer weer klaar is voor urenlang speel plezier.

Haakpatronen ballonbal

Alle ballonballen van het haakbeest
Alle ballonbalpatronen van het haakbeest

De beste haakpatronen voor een ballonbal vind je bij het haakbeest. In totaal zijn er 24 soorten en je krijgt toegang tot ze allemaal. Het haakpatroon is per toer uitgelegd waardoor beginners en gevorderden gemakkelijk ze kunnen volgen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot een deel van de Haakacedemie waarop al de patronen en extra video’s staan. Werk je liever vanaf papier? Je kan de patronen ook gemakkelijk downloaden als pdf.

Wanneer je een net begonnen ben met haken, of juist gevorderd bent kan je er ook voor kiezen om lid te worden van de haakacedemie. Hiermee krijg je toegang tot alle patronen, cursussen en het gezellige haakforum. Je hebt dus ook toegang tot de ballonbalpatronen, kijk dus zeker eens of dit bij je past.

Ballonbalcollectie

Koop alleen deze haakpatronen
19,95 Eenmalig
  • Toegang tot de ballonbalcollectie
  • Meteen toegang tot alle 24 patronen

Haakacedemie

Word lid en ontvang toegang tot 100+ haakpatronen
25 Maandelijks
  • Toegang tot de ballonbalcollectie
  • Toegang tot alle andere haakpatronen
  • Toegang tot alle haakcursussen
  • Toegang tot de Community

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij knuffels leren haken?

Met de enige écht complete cursus in de haakwereld