Kippengids review

Kippen houden is erg leuk, maar hoe doe je dit het beste? Als je hier antwoord op wil ben je hier op de juiste plek. Je vindt hier namelijk een uitgebreide review over de kippengids, het handboek voor als je kippen wil gaan houden. Dus wil je dat doen en wil je leren hoe je zelf een kippenhok kan bouwen lees dan zeker verder!

Inhoudsopgave

Voor wie is de kippengids bedoeld?

De kippengids is een product wat speciaal gemaakt is voor mensen die kippen willen nemen of voor mensen die een kippenhok zelf willen maken. In het boek vind je namelijk wat basisinformatie over het houden van kippen en je vindt 14 duidelijke bouwtekeningen van kippenhokken. Dus heb je besloten dat je kippen wilt nemen om bijvoorbeeld geen eieren van mega stallen vol met kippen meer te nemen is dit boek ideaal voor jou. Je leert hoe je de kippen een goed leven kan geven en daarvoor ontvang je dagelijks verse eieren. Dus ben je een beginnende doe-het-zelver, een professionele klusser of iemand die kippen wil gaan houden? Dit e-book is perfect voor jou!

Wat krijg je na het aanschaffen van het e-book?

Na het aanschaffen van het e-book krijg je een pdf met daarin het boek van ongeveer 140 pagina’s. Het boek is ingedeeld in een paar delen, in het begin wordt wat handige informatie verteld zoals hoe je de afmetingen kan bepalen en wanneer je een vergunning moet aanvragen. En ook hoe je dat kan verkopen. Maar er zitten natuurlijk ook wat bouwtekeningen in, deze zijn er in veel soorten en maten. Van een kippenflat tot een standaard kippenhok je kan ze allemaal vinden. Elke bouwtekening bevat een duidelijke materiaalstaat waardoor je precies weet wat je nodig hebt.

De voor en nadelen van de kippengids

De kippengids heeft natuurlijk voordelen en nadelen. Om deze duidelijk te maken hebben we ze hieronder op een rijtje gezet. Zoals je ziet heb ik weinig nadelen gevonden over dit product. Dit omdat ik het heel compleet vind en er geen dingen missen. Het enige is dat er geen geld terug garantie is terwijl die er bij andere online producten wel vaak zijn. Dit komt omdat dit e-book meteen te downloaden is en je zo gratis kan bemachtigen. Gelukkig heeft het boek veel voordelen waardoor de garantie toch waarschijnlijk niet nodig was geweest.

Veel gestelde vragen over de kippengids

Over de kippengids worden regelmatig vragen gesteld. Daarvoor heb ik hieronder de 3 meest gestelde vragen voor je beantwoord. Lees ze zeker dus even door zodat je ze zelf niet meer hoeft te stellen.

Is de kippengids betrouwbaar?

Dit is een bekende vraag en het antwoord is heel snel te geven. Ja de kippengids in betrouwbaar, het is namelijk een product van hetzelfde bedrijf als Freds bouwtekeningen. Dit is een onwijs populair product voor klussers een bestaand al vele jaren. En dit product valt dus onder hetzelfde bedrijf: T.A.P.O en dit is een geheel goed bedrijf wat overal goed staat ingeschreven. Geen enkele reden om je zorgen te maken dus.

Is het moeilijk om de bouwtekeningen te gebruiken?

Ook dit is een erg populaire vraag, en het antwoord hierop in nee. De bouwtekeningen zijn heel simpel te gebruiken, wanneer je een Ikea meubel in elkaar kan zetten moet dit ook zeker goed komen. Er staat bij elke tekening duidelijk welke materialen je nodig hebt en waar je die moet gebruiken. Alles staat stapsgewijs aangegeven en je hoeft dus alleen die stappen te volgen.

De kippengids gratis downloaden?

De vraag of het boek niet gewoon gratis te downloaden is komt vaak naar boven. Dit wordt dus ook regelmatig gezocht op google, na een klein onderzoekje ben ik nergens een plek tegengekomen waar dit te doen is. Dit is dus ook zeker niet mogelijk, Het zou namelijk ook raar zijn als een betaald product ergens gratis vandaan te halen zijn. En als iemand beweert dat het gratis te downloaden is kan dat zeker niet de bedoeling zijn.

De kippengids aanschaffen?

Je weet nu als het goed is alles over de kippengids. En als je besloten hebt om te beginnen kan je hieronder op de knop drukken om meteen naar de website te gaan. Het product heeft maar een prijs van 17 euro en dit zou je zeker dus al terugverdienen met het kopen van je bouwmaterialen. Neem dus zeker ook een kijkje als je nog twijfelt. Want voor nog geen twee tientjes kom je alles te weten over kippen en krijg je toegang tot de waardevolle bouwtekeningen. Ben je nog van plan om meer klussen te doen is het ook de moeite waart om onze Freds Bouwtekeningen Review eens te lezen, in dat pakket zitten ook de bouwtekeningen van alle kippenhokken. Maar hier zitten ook nog zo’n 10.000 bouwtekeningen in van bijna alles wat je zelf kan maken.

De beste bouwtekeningen voor een kippenhok?

Klik op de knop hieronder om naar de website van de kippengids te gaan. De perfecte plek als je kippen wil gaan houden. Neem dus zeker even een kijkje!